Postacím:

Kornis Ferenc utca 45 szám
RO-535600

Telefonszám: +40-762-605830
e-mail: studio@dunastudio.ro

A műhely

Televíziós produkciókat gyártó székelyföldi műhely. Pontosan és tömören így határozható meg a Székelyföldi Stúdió, annak tevékenysége. Ez a régió egyetlen olyan stúdiója, amely megfelelő szakmai és műszaki színvonalon élőben is képes több kamerás, stúdióhátteret igénylő műsortartalmakat sugározni a magyarországi közszolgálati televíziók felé.

A közvélemény Duna stúdióként ismeri a székelyudvarhelyi műhelyt. Nem véletlenül. Az itt készülő tudósítások, riportok, kisfilmek és más televíziós produkciók legfőbb felvásárlójának, állandó megrendelőjének -több, mint egy évtizede- a Duna Televízió bizonyult.

A Székelyföldi Stúdió minden produkciójával arra törekszik, hogy átfogó képet adjon, és naprakész információkat közöljön a székelyföldi eseményekről, rendezvényekről, hitelesen és magas szakmai színvonalon mutassa be a régió kulturális és művészeti értékeit, de igyekszik szót ejteni minden közérdeklődésre számot tartó, a térségben élőket érintő, érdeklő információkról.


Bővebben...

 

A csapat

A közszolgálatiság szellemisége, az elhivatottság, vagyis a humán erőforrás jó értelemben vett fanatizmusa a Stúdió legnagyobb erőssége.


Bővebben...

 

Kulturális díjat kapott a Székelyföldi Stúdió

2013.01.,27., Duna Televízió, Híradó

Udvarhelyszék Kultúrájáért díjban részesült a Duna Televízió Székelyföldi Stúdiója. A Székelyudvarhelyen működő stúdió immár egy évtizede, szinte napi rendszerességgel tudósít a székelyföldi eseményekről, az ott élők mindennapjairól, és válaszol a régióból érkező nézői igényekre a magyarországi közszolgálati csatornák képernyőjén. Udvarhelyszéken tizedik alkalommal szervezték meg a térség gazdag közművelődési életét bemutató rendezvénysorozatot, és közösségi javaslat alapján díjazták azokat, akik maradandóan ápolják Székelyudvarhelyen és a környező több mint 100 településen a magyar kultúrát.


Bővebben...

 
WMP plug-in

Videotartalmaink lejátszásához szükséges a
Windows Media Player plug-in telepítése.

Firefox böngésző számára elérhető itt,
Google Chrome böngésző számára itt.

Valutaárfolyam - Román Nemzeti Bank
2019. január 21.
EUR   EUR   4.7081
HUF   HUF   1.4797
USD   USD   4.1377

PARTNEREK